Veyis Ateş Ismail Saymaz : 0bdrzdygk8d0sm / Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı.

Veyis Ateş Ismail Saymaz : 0bdrzdygk8d0sm / Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı.. Veyis ateş halk tv de ismail saymazın sorularını yanıtlayacakmış. Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı. İsmail saymaz veyis ateş'in bilinmeyen geçmişini açıkladı. Erdal aras'la da mehmet ağar'la da, süleyman. | veyis ateş i̇smail saymaz'a neler söyleyemedi?

Veyis ateş ve sezgin baran korkmaz arasında geçen ses kaydı hakkında değerlendirmede bulundu. Peki gazeteci i̇smail saymaz kimdir? 'açık açık sorun, açık açık konuşacağım.' diyen veyis ateş, i̇smail saymaz'ın sorularını yanıtlayacak. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Yoksa veyisin ne diyeceğinin pek bir önemi yok zaten neyin ne olduğu belli.

B7heufvfwlqxjm
B7heufvfwlqxjm from www.diken.com.tr
Erdal aras'la da mehmet ağar'la da, süleyman. Başka bir gelirim olup olmadığı araştırılsın. dedi. Diyelim ki istedim diyorum yahu! İsmail saymaz, sedat peker'in hedefe koyduğu habertürk sunucusu veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı paylaştı. Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı. Peki gazeteci i̇smail saymaz kimdir? Göreceğiz bu sefer sınava hazırlanmış mı? Bu yıl 7 ocak'ta cep telefonu çaldı.

İsmai̇l saymaz'dan sezgi̇n baran korkmaz'a flaş çağri gazeteci @ismailsaymaz, sevilay yılman'ın dinlediği;

İsmail saymaz tüm yazıları ile sozcu.com.tr'de. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? Bu yıl 7 ocak'ta cep telefonu çaldı. Kayıtla savcılığa suç duyurusunda bulunmalı. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. | veyis ateş i̇smail saymaz'a neler söyleyemedi? Medyaradar'ın aktardığına göre, i̇smail saymaz şunları söyledi Özel röportaj yarın 20.00'de halktv'de. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Programda i̇smail saymaz'ın soruları ve veyis ateş'in verdiği yanıtlar şöyle: Yoksa veyisin ne diyeceğinin pek bir önemi yok zaten neyin ne olduğu belli. İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi; Sen bu konuşmada diyorsun ki, senle veyis ateş:

İsmail saymaz şaşkınlıkla istedin mi? diye sorunca kendini düzeltti: Sedat peker ile başlayıp sezgin baran korkmaz ile devam eden iddialar sonrası veyis ateş sessizliğini koruyor. Halk ekranı açıklamada şunu yazdı:sedat peker'in iddiaları sonrası veyis ateş i̇smail saymaz'la yayına çıktı. İsmail saymaz veyis ateş'in bilinmeyen geçmişini açıkladı. Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi, yazı tarihi ve yazıların gazetelerdeki orjinal kaynak linkleri paylaşılmakta olup.

7q5qpkbyyiml8m
7q5qpkbyyiml8m from www.gazeteemek.net
Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi, yazı tarihi ve yazıların gazetelerdeki orjinal kaynak linkleri paylaşılmakta olup. Kayıtla savcılığa suç duyurusunda bulunmalı. Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı katıldığı bir programda paylaştı. Veyis ateş, sezgin baran korkmaz'dan para istedi mi; Bu yıl 7 ocak'ta cep telefonu çaldı. Sözcü yazarı i̇smail saymaz bugünkü yazısında sedat peker'in ifşası sonrası ortaya çıkan veyis ateş olayının tüm ayrıntılarını kaleme aldı. İsmail saymaz'ın sorularını bloke etti mi? Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı.

Medyaradar'ın aktardığına göre, i̇smail saymaz şunları söyledi

Programda i̇smail saymaz'ın soruları ve veyis ateş'in verdiği yanıtlar şöyle: Göreceğiz bu sefer sınava hazırlanmış mı? Ankara'da olduğunu ve çeşitli resmi görüşmeler yapacağını iddia ederek, haksızlığa uğradığınızı biliyorum. İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi İsmai̇l saymaz'dan sezgi̇n baran korkmaz'a flaş çağri gazeteci @ismailsaymaz, sevilay yılman'ın dinlediği; Teke tek bir yayın olacağı söyleniyor. Sedat peker ile başlayıp sezgin baran korkmaz ile devam eden iddialar sonrası veyis ateş sessizliğini koruyor. İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi; Istediyse hangi klikler adına istedi? Kayıtla savcılığa suç duyurusunda bulunmalı. 18.06.21 tarihinde akşam olacakmış yayın. İsmail saymaz veyis ateş'in bilinmeyen geçmişini açıkladı. Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı.

Diyelim ki istedim diyorum yahu! Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi, yazı tarihi ve yazıların gazetelerdeki orjinal kaynak linkleri paylaşılmakta olup. Özel röportaj yarın 20.00'de halktv'de. Peki gazeteci i̇smail saymaz kimdir? Veyis ateş ile ilgili gündemde akla gelen sorular ise şöyle:

Pbr76im7zs8qzm
Pbr76im7zs8qzm from www.karadenizgazete.com.tr
Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Veyis ateş halk tv de ismail saymazın sorularını yanıtlayacakmış. İsmail saymaz tüm yazıları ile sozcu.com.tr'de. Medyaradar'ın aktardığına göre, i̇smail saymaz şunları söyledi Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. İsmail saymaz'ın eğitim, gazetecilik kariyeri ve daha fazlası. Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi, yazı tarihi ve yazıların gazetelerdeki orjinal kaynak linkleri paylaşılmakta olup.

Bu yıl 7 ocak'ta cep telefonu çaldı.

18.06.21 tarihinde akşam olacakmış yayın. Veyis ateş ile ilgili gündemde akla gelen sorular ise şöyle: Peki gazeteci i̇smail saymaz kimdir? Sözcü yazarı i̇smail saymaz, hakkında kara para aklama iddiası bulunan firari iş insanı sezgin baran korkmaz'ın arabuluculuk için kendisinden 10 milyon euro istediğini belirttiği veyis ateş'in habertürk yönetimine söz konusu iddiaları ilk başta keskin bir dille yalanladığını yazdı. İsmail saymaz konuk olduğu 'ayşenur arslan ile medya mahallesi'nde organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş ile yaptığı görüşmenin off the record olmayan bölümünü anlattı. Halk tv'de yayımlanan programa katılan veyis ateş önce 10 milyon euro istedim dedi. Habertürk, sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş'i akşam haberlerinde ekrana çıkartmadı. Sezgin baran korkmaz'la ne zamandan beri tanışıyorsun? Bu yıl 7 ocak'ta cep telefonu çaldı. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? 'açık açık sorun, açık açık konuşacağım.' diyen veyis ateş, i̇smail saymaz'ın sorularını yanıtlayacak. Habertürk veyis ateş ile yollarını ayıracak mı sorusunun cevabını ise bugün i̇smail saymaz verdi. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim.

Posting Komentar

0 Komentar